torsdag 21 mars 2013

Den som väntar..

Torsdag, tror jag?
Igår när jag var på adhd-samtal gjorde jag en liten hälsokoll och så utvärderade vi effekten av min medicinering.
Jag fick fylla i några av de frågeformulär jag fyllde i innan medicineringen med Concerta igen.
-Det är nu det visar sig att jag är ett hopplöst och obotligt fall, tänkte jag eftersom jag kände att det inte var särskilt bra svar jag kryssade i.
Men när sköterskan jämförde resultaten med de jag fått utan medicinering så hade alla resultat förflyttat sig en liten bit åt det bättre hållet.
Concertan hjälper och idag ska jag öka dosen.

Jag har hört att det funderas på att ta bort högkostnadsskyddet för Concerta till vuxna. Herregud, jag hoppas att det inte blir verklighet. Det skulle inte vara roligt att ha medicinkostnader för Concerta på ca 1500:- i månaden.

Men just nu är jag glad att huvudet funkar bättre när allt annat bara rasar.
Värkdag deluxe igår.
Fy sjutton. Om höfterna ville nöja sig med att göra ont när jag går? Jag sänker mina krav här liksom, kan jag få slippa ha sån gnagande värk som gör mig tokig när jag sitter, ligger, sover?

Igår fick jag en kallelse till min husläkare, jag antar att det är ett svar på meddelandet jag lämnade på hennes telefonsvarare i måndags. Om tre veckor ska jag dit.
Om en vecka ska jag till plastikkirurgin för att få en ny bedömning av mitt hängande ögonbryn/ögonlock och om ca fyra veckor ska jag till en ortopedspecialist för höfterna.
Den som väntar på något gott?



Jag virkar väl lite i väntan på då liksom.

Inga kommentarer: