tisdag 27 november 2012

Pyssel och planering

Trött dag idag och värken känns jobbigare än jobbigast. Yrsel på det, hurra liksom.
Jag har pysslat med ett set ringar till några överrörliga fingrar som inte tillhör mig.
Roligt att göra åt någon annan, samtidigt nervöst! Jag är alltid så orolig att det inte ska bli tillräckligt fint eller bra!



Jag trodde att det var onsdag idag, så jag kände mig lite stressad att planera inför fredagen då jag har två läkarbesök inne i stan på eftermiddagen.
Först ska jag till specialisttandvården för att fortsätta prova ut bettskena, sedan ska jag till Olmed Ortopedtekniska igen.
Jag planerar att ta bussen in till stan.det kommer att bli en bit att gå och tandläkaren och Olmed ligger en bit ifrån varandra så jag vet inte om mina höfter fixar det. Jag måste ha Telma med mig för jag har ingen barnvakt så jag har ju barnvagnen att ta stöd mot när jag går i alla fall.
Det måste gå för jag orkar helt enkelt inte köra bil till och från stan och inne i stan för jag är alldeles för trött i huvudet för det och känner mig oskärpt.
Stadsbuss tycker jag är läskigt att åka, jaghar nog aldrig gjort det så det skulle inte förvåna mig det minsta om jag satte mig på fel buss och hamnade i gottsunda.
Tur att det bara är tisdag så jag har en dag extra på mig att oroa mig för att åka till stan!

1 kommentar:

Hondjur sa...

Ah.. stackars Mu!
Ingen du kan muta att köra heller? Mot lite fika eller så? :)