onsdag 9 januari 2013

Flinka fingrar?

Dumma dumma DUMMA fingrar. Det gick ju så bra och fort att virka mormorsrutor och lyssna på ljudbok.
Kunde dom inte ha fortsatt med det utan att det ska bränna av smärta i varje led??
Uthållighet?







6 kommentarer:

Hondjur sa...

Men Aaaaaj!! :((

Monica sa...

Bråkiga fingrar som bara värker :( Jag undrar om någon annan i din familj har EDS? Jag tycker du är stark som pallar med allt.

Själv har jag ingen diagnos men har ärvt min överrörlighet från min mammas sida fick jag nyligen reda på. Min rygg går sönder av värk och jag har äntligen fått en tid till MR. Ska även få remiss till reumatologen.

Kram!

Annika sa...

Sådär kan jag göra utan problem men jag har som tur är inte dina problem bara att jag har småvärk i fingrarna till och från

Emma sa...

Ååå aaaaaajje!
Hoppas dom kommer med någon lösning snart så du slipper all denna värk...!

Lisa sa...

Har läst lite i din EDS-kategori ikväll. Efter att inte ha besökt din blogg på säkert ett år hittade jag tillbaka och såg att du fått 2 diagnoser som min läkare vill få mig utredd för. Av någon anledning så lever jag hellre i en ovetande bubbla än med vetskapen....men efter att ha sett dessa bilderna, vilka visar några av mina partytrick, samt läst om höftleden på rymmen (händer mig med) så inser jag att jag kanske borde returnera min läkares samtal.
Tack.

mumari.com sa...

@Lisa, hej! Vad roligt att du hittade tillbaka hit (till en något tråkigare blogg förvisso men sånt är livet) dig minns jag :)
Jag tycker verkligen att du borde prata med din läkare, att inte veta gör ingenting bättre. Jag vet ju inte hur illa du är, men jag tror att om man får chansen att ta tag i ledproblemen i tid så ökar chanserna att man slipper större problem. När det väl har blivit svårt att gå och stå och allt sådant och kroppen slår bakut av minsta sjukgymnastik så blir allt ett ekorrhjul istället.
Det går inte att bota, men med en kunnig och förstående läkare så kan man få mycket hjälp.
Kram på dig!