torsdag 19 september 2013

Onsdag

Regniga onsdag.
Det är till och med lite ruggigt och kallt inomhus.
Jag har roat mig med att uppdatera min iPad och iPhone till ios 7. Stora förändringar! Men eftersom mina enheter är så gamla så får jag inte alla nyheter med det nya operativsystemet.

Jag har funderat mycket över läkarbesöket igår. Jag tycker det var så konstigt. Läkaren kunde inte svara på en enda konkret fråga om cystorna. Inte ens rakt ut hur många och stora de är.
Det får mig att undra om ens har läst röntgenutlåtandet? Jag vet antal och storlek eftersom jag har läst utlåtandet.
Får man vara så oinformerad om sina patienter?

Jag bedömer tyvärr oftast människor i deras yrkesroller hur trevliga och snälla de är. Det är jättedumt att vara så naiv. Men jag lär mig aldrig. Läkaren igår var verkligen jättesnäll och trevlig.

20130919-113928.jpg

1 kommentar:

Malin sa...

Det är verkligen inte okej att bli skickad till en specialist för att få ett specialistutlåtande och de inte ens vet allt om patienten! Du har inte alls för höga förväntningar på vad du hade att vänta dej! Dra fördel av att du tyckte att hon var snäll och trevlig - ring och kräv att få ett telefonsamtal där du uttrycker din besvikelse och ber henne att gå igenom röntgenutlåtandet tillsammans med dej! Vem vet - hon kanske fick hoppa in i sista minuten för nån skitstövel som inte tyckte han hade tid att träffa dej? Skämt å sido - ring upp och be om mer information, så här ska det inte behöva gå till!

Kramar